Halime Hatun Anaokulu

Vizyon: Kendi alanımızdaki yenilik ve gelişmeleri takip ederek; en kaliteli ve çağdaş uygarlık düzeyi üzerinde okulöncesi eğitimi uygulayarak; öğrencilerimizin dün yapamadığı bir şeyi bugün yapabiliyor olmasını başarmaktır.

Misyon: Okulöncesi eğitim programı dahilinde sevgi ve güven ortamında; geleceğe özgür düşünebilen, yaratıcı, kendi kararlarını kendisi verebilen, üretken, gelenek ve göreneklerine sahip çıkabilen, Atatürkçü, laik, demokratik nesiller yetiştirmek, Okulöncesi eğitimi tanıtmak, yaygınlaştırmak ve her çocuğun okulöncesi eğitim almasını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Yarım gün : 08.00-13.00 ------ Tam gün : 08.00-16.30
Isınma: Dogalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: okulumuz öğrenci servisimiz mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 332 5023091

WEB - https://halimehatunanaokulu42.meb.k12.tr

Adres - İSTİKLAL MAH. MEVLANA CAD. NO 100 ÇUMRA / KONYA

Öğretim Şekli :yarım gün, tam gün

Yerleşim Yeri - Çumra/KONYA

Adres - İSTİKLAL MAH. MEVLANA CAD. NO 100 ÇUMRA / KONYA

Ulaşım konya il merkezinden ilçe merkezine her yarım saatte otobusle ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. Konya il merkezine 48 km uzaklıktadır.